На факультеті журналістики відбувся майстер-клас

28.02.2019 | 19:46

На факультеті журналістики відбувся майстер-клас

27 лютого 2019 р. для студентів факультету журналістики відбувся майстер-клас «Медіа у сучасному світі: тенденції, популярність і боротьба з інформацією», який провели журналіст, телеведучий «Espreso TV», радіоведучий  «UA: Українське радіо» Богдан Буткевич, виконавчий директор «Громадського радіо» Ірина Кондратенко. На зустріч також завітали голова ради Громадської організації  «Інститут податкових реформ» Олена Хотенко  та керівник рейтингу блогерів Yucciet Руслан Анфілов.

Зустріч модерували заступник декана факультету журналістики з наукової і навчальної роботи Соломія Онуфрів та доцент кафедри мови ЗМІ Андрій Яценко.

Гості презентували Національну премію «Media ect.3.0» (http://mediaetc.org/). Це премія для журналістів, які спеціалізуються на економічній тематиці. До слова, премія проводиться втретє. Гості запросили до участі у конкурсів і львівських студентів-журналістів.

Більше 70 студентів-журналістів уважно слухали поради спікерів, які щедро ділились своїм досвідом і оказіями на шляху до самореалізації. Зацікавлені очі, нагострені олівці та розгорнуті зошити — першокурсники та другокурсники із захопленням слухали досвідчених колег.

Руслан Анфілов порекомендував молодим людям вже сьогодні створювати своє ім’я, будувати власний імідж і просувати себе в соціальних мережах.

У кінці зустрічі відбулась традиційна сесія запитань-відповідей.

 

Сарвіноз Пулатова
Студентка 3 курсу факультету журналістики