Урочисте вручення дипломів бакалаврам 2019 року

17.07.2019 | 15:55

Університетську залу наповнюють промені прямого обіднього сонця, що прориваються крізь настельний вітраж. Вони чітко окреслюють силуети людей, що потрохи збираються у приміщенні. І лише, коли люди заповнили зал, із центру президії декан промовляє довгоочікуване: “Урочисту академію з нагоди вручення дипломів бакалаврам журналістики 2019 року відкрито!”.

Стукіт сердець людей у залі починає битися в унісон із оплесками.

“Цей день знаменує вихід у світ десятки молодих амбітних людей, які зможуть протистояти інформаційній війні, маніпуляціям та створити дійсно гідне медіасередовище”, – урочисто лунає із уст декана.

Люди у чорних мантіях, напевно, вслухаючись у промову, пробують зрозуміти чи то лише осмислити всю величність моменту.

Ось у цю мить закінчуються роки проведені у стінах факультету журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка.

Позаду залишаються 4 роки, 8 сесій, але тепер життя вчорашніх студентів зовсім інше. Воно сповнене тисячами спогадів, сотнями нових знайомих, десятками викладачів, двійкою найкращих друзів і, можливо, коханням.

Тепер у історії цих людей буде запис “випускник факультету журналістики”, а у історії факультету буде пам’ятка про 150 творчих та ідейних людей.

Дорогі випускники, двері факультету не зачиняються для Вас назавжди (як мінімум, чекаємо вас на магістратуру)! Приходьте, діліться проблемами і здобутками, творіть!

 

Липень 2019 року

Юлія Формос

Фото Андрія Гірняка