Викладачів факультету журналістики відзначили нагородами

17.10.2019 | 12:16

В рамках святкування Дня Львівського національного університету імені Івана Франка відзначили викладачів та співробітників факультету журналістики. Щоденна жертовна  праця професорсько-викладацького складу, така  клопітка робота усіх співробітників, а також активність та потенціал студентства формують  цілісний образ наукового, культурного та духовного центру – ЛНУ імені Івана Франка.

Щорічно з нагоди роковин Університету вченим, які зробили значний внесок у розвиток науки та освіти й сумлінно працювали на благо Університету і держави, присвоїли звання «Заслужений професор Львівського національного університету імені Івана Франка». З приємністю повідомляємо, що на засіданні Вченої ради таким дипломом  нагородили завідувача кафедри української преси Степана Андрійовича Костя.

Окрім цього,  у номінації найкращий навчальний посібник гуманітарного напряму визнали книгу “Журналістика і Війна”  Степана Андрійовича Костя, професора, завідувача кафедри української преси.

Почесною грамотою Верховної Ради України за особливі заслуги перед українським народом нагородили заслужену професорку ЛНУ імені Івана Франка, викладачку кафедри радіомовлення і телебачення – Сербенську Олександру Антонівну.

Також подяку ректора за багаторічну працю отримала асистент кафедри теорії і практики журналістики, дисптечер деканату Війтович Тетяна Якимівна.

Вітаємо наших колег!