З’їзд Асоціації

07.10.2018 | 12:31

Відбувся черговий з’їзд Асоціації випускників факультету журналістики

У суботу, 6 жовтня 2018 року, у Дзеркальній залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся черговий з’їзд Асоціації випускників факультету журналістики На зустрічі були присутні представники усіх поколінь. Зокрема, випускники факультету працюють в таких групах: «Молодняк» (від 0 до 5 років після закінчення навчання), «Молодь» (від 5 до 9 років), «Фахівці» (від 10 до 19 років), «Достойники» (від 20 до 29 років), «Старійшини» (більше 30 років).
Голова Асоціації випускників факультету журналістики І. М. Лубкович прозвітув про роботу за попередній рік, акцентував увагу та перспективах розвитку організації. Адже факультет журналістики – один з найпотужніших у Франковому університеті і має чимало відомих випускників. Учасники з’їзду затвердили звіт голови та обрали керівників груп: «Молодняк» – Оксану Маруняк, «Молодь» – Христину Горобець, «Фахівці» – Юліану Кандю, «Достойники» – Ігоря Берчака, «Старійшини» – Махайла Батога.
Проректор з науково-педагогічної роботи та соціальних питань і розвитку Львівського національного університету ім. І. Франка М. В. Лозинський наголосив, що «сьогодні журналістика має нові виклики. Тому поєднання теорії і практики – основне завдання факультету. Натомість Асоціація є містком між поколіннями випускників-журналістів. З’їзд – це нагода поділитися досвідом та передати свої навики молодшому поколінню».
Заступник декана факультету журналістики з наукової та навчально-методичної роботи С. Т. Онуфрів зауважила, що «безсумніву, Асоціація потрібна для факультету журналістики. А найбільш успішна стратегія – це стратегія співпраці факультету та його випускників. В Асоціації багато відомих журналістів і ми запрошуємо колег проводити на факультеті майстер-класи для студентів».
Нагадаємо, що членом Асоціації має право стати кожен випускник факультету, який визнає Кодекс Честі Асоціації та сплачує щорічні членські внески.

Прес-служба факультету журналістики