Журналісти – другі з настільного тенісу!

09.03.2017 | 17:57

7 березня 2017 року у манежному залі спорткомплексу Львівського національного університету імені Івана Франка в рамках Спартакіади серед працівників вишу відбувся щорічний турнір з настільного тенісу.

Цьогоріч, участь у командних змаганнях взяли 7 факультетів, зокрема: минулорічні переможці – команда біологічного факультету, журналісти, географи, механіко-математичний, прикладна математика, економісти та філологічний факультет. За результатами проведених ігор першість посіли спортсмени з факультету прикладної математики та інформатики, факультет журналісти другий рік поспіль посів друге місце, натомість третю сходинку посіли біологи.

Варто відзначити, що на цьогорічні змагання зголосилися більша кількість учасників, що додало більшого протистояння та напруженості. Вкінці організатори подякували командам за участь та вручили грамоти і медалі.

Нагадаємо, що команду нашого факультету представили Паславський І.І. доц. кафедри української преси та Пикус І.О. асис. кафедри теорії та практики журналістики. Дякуємо нашим колегам за хороший результат.