Можливість зазвучати на плюсах: Єгор Гордєєв зустрівся зі студентами факультету журналістики

15.03.2023 | 16:30

Сьогодні, 15 березня, відомий український телеведучий та продюсер Єгор Гордєєв зустрівся зі студентами факультету журналістики ЛНУ імені Івана Франка.

Понад 80 студентів зібралося, аби поспілкуватися з гостем, почути корисні поради та навчитися нового. У межах зустрічі поговорили про особливості роботи на TV, побудову телесюжету та інфотейнмент як різновид інформаційних програм на телебаченні.

Захід модерувала в. о. завкафедри радіомовлення і телебачення Парасковія Дворянин.

Гостя представили проректор ЛНУ імені Івана Франка Володимир Качмар і заступниця декана факультету журналістики Наталія Шайда. Володимир Качмар подякував гостеві за візит та запросив зустрітися зі студентами всього Університету.

«Такі зустрічі дуже цінні для нашого факультету та Львівського університету, особливо. Спасибі Вам, Єгоре, що знайшли час і можливість поспілкуватися з студентами-журналістами», – підкреслив проректор.

Зустріч відбулась у формі тренінгу. Студенти мали можливість представити по три теми сюжетів для ранкового етеру, подискутувати щодо їх актуальності та важливості. Найкращі ідеї імпровізовано записали на телестудії Franko-TV. Окрім цього, Єгор Гордєєв зауважив про можливість влаштування найкращих студентів на практику у «Сніданку з 1+1». Наголосив, що варто не боятися та багато працювати, аби досягти своєї мети.

Аліна Штемпель