Відзнака на конкурсі студентських наукових робіт

16.04.2021 | 18:29

Відзнака на конкурсі студентських наукових робіт


6 квітня на базі Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі знань «Журналістика». Львівський національний університет імені Івана Франка представила магістрантка факультету журналістики Наталія Бельзецька з темою наукової роботи «Образ військового капелана у нових медіа» (на прикладі духовенства УГКЦ та ПЦУ). Науковий керівник – доцент кафедри нових медій Юліана Лавриш.

До ІІ туру Конкурсу було подано 84 наукові роботи. Протягом місяця відбувалося рецензування. Після цього, 23 наукові роботи відібрали для участі у підсумковій науково-практичній відеоконференції. Під час конференції студенти обговорили теми своїх досліджень, відповідали на запитання комісії та ділились досвідом. Після захисту робіт усіма учасниками, комісія зібралася для визначення переможців. Згідно з результатами Конкурсу, робота Наталії Бельзецької відзначена дипломом ІІІ ступеня.

«Участь в конференції стала для мене чудовою можливістю, щоб поділитися з великою та фаховою аудиторією темою військового капеланства у нових медіа. Це тема, над якою я тривалий час працюю і яка мене особливо цікавить, тому мала за честь розповідати про свою роботу на такому високому рівні», – поділилася враженнями після конференції Наталія Бельзецька.

Щиро вітаємо студентку факультету журналістики та її наукового керівника із заслуженою нагородою!

Бажаємо ще більше наукових та професійних здобутків!