Зустріч із Президентом Фонду імені Катерини Ковшевич (США)

13.05.2019 | 12:42

Зустріч із Президентом Фонду імені Катерини Ковшевич (США)

Під час візиту до Львова доктор Христина Ковшевич-Дурбак зустрілась та обговорила майбутню співпрацю з деканом факультету журналістики професором Іваном Крупським та поспілкувалась з журналістами-стипендіатами.

Зустріч відбулась в теплій атмосфері, тим паче співпраця факультету журналістики з Фондом імені Катерини Ковшевич триває майже рік. Очільниця Фонду прекрасно розмовляє українською. Тому жодних мовних бар’єрів не було. Навпаки, Христина Ковшевич-Дурбак заохотила студентів вивчати іноземні мови інтенсивніше, особливо англійську. Оскільки вважає, що саме це дозволить не лише розширити власні можливості, а й більше розповісти світові про Україну.

Кожен із стипендіатів мав можливість розповісти про свої захоплення, вміння та навички. Звісно, всі студенти особливо вдячні, адже завдяки співпраці з’явились додаткові можливості для мотивації та розвитку. А це  умови для кращого вивчення іноземної мови, а найважливіше бажання вчитись ще більше.

Привітав гостей факультету й заступник декана Ярослав Табінський. Він також подякував очільниці Фонду за підтримку успішних студентів-платників.

До студентів звернулись і гості факультету: координатор Фонду в Україні Степан Герилів та професор Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського Анна Капустян, які побажали здобувати нові знання, які згодом фондувати у майбутнє України.

Степан Герилів нагадав, що цьогоріч  Фонд святкує ювілей – 20 років з часу заснування. Тож як привітання усі заспівали і побажали пані Христині, координаторам та учасникам Фонду «Многая літа».

Наприкінці розмови Христина Ковшевич-Дурбак подякувала студентам-журналістам за зустріч та побажала не боятись підкорювати нові вершини: «Я дуже радо буду далі Вас підтримувати, але лише не забудьте –  тримайтеся своєї мрії і працюйте над її досягненням. Не дозволяєте нікому збити Вас з мети. Можете поступитись на крок, аби ця людина подумала, що Ви її послухали. Але потім повертайтеся на свою дорогу».

Ольга Криса
Фото Мар’яна Павлика