Зустріч з проректорами щодо можливостей для студентів

15.03.2023 | 23:13
15 березня 2023 року, у Лабораторії «Контент і технології» кафедри нових медій, відбулася зустріч студентів одразу з двома проректорами Університету. До нас завітали проректор з науково-педагогічної роботи та соціальних питань і розвитку Володимир Качмар та проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці Сергій Різник. Модератор зустрічі – декан факультету журналістики Іван Крупський.

У вступному слові проректор Володимир Качмар зосередив увагу на організації роботи студентів в Університеті в умовах воєнного стану, зокрема на ініціативах Університету, до яких можна долучатися вже сьогодні, які можуть сприяти майбутньому працевлаштуванню у стінах нашого вишу. Проректор Сергій Різник наголосив на важливості залучення студентів до міжнародних проєктів, до проєктної діяльності, а також детальніше розповів про конкурсний відбір щодо різноманітних програм і стипендій.

До обговорення долучилися завідувач кафедри нових медій доцент Наталія Габор, завідувач кафедри радіомовлення і телебачення доцент Парасковія Дворянин, заступник декана факультету журналістики з наукової і навчально-методичної роботи Андрій Яценко, заступник декана з навчально-виховної роботи Наталія Шайда, доцент кафедри нових медій, координатор академічної мобільності факультету журналістики, завідувач КіТ-лабораторії Юліана Лавриш, інженер КіТ-лабораторії Андрій Мандрика та провідний фахівець Мар’яна Струк, лаборант і асистент кафедри нових медій Яна Шекеряк.

Фото – асистент кафедри нових медій Зоряна Погранична