Студенти-журналісти отримали стипендії на оплату навчання

04.09.2018 | 14:19

Студенти-журналісти отримали стипендії  на оплату навчання

Уже майже 20 років Фонд імені Катерини Ковшевич підтримує талановитих та наполегливих  студентів, які навчаються на контрактній основі. Серед різних галузей:  медицини, дипломатії, історії, освіти та музики, – з’явилась й журналістика. Цьогоріч вперше таку можливість отримали студенти факультету журналісти Львівського національного університету імені Івана Франка.

З початком навчального року факультет журналістики розпочав співпрацю з Фондом імені Катерини Ковшевич (США). Згідно з програмою студенти, які навчаються на платній формі, а саме: відмінники, напівсироти, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей надсилали свої анкети та мотиваційні листи після закінчення літнього семестру, – розповідає заступник декана факультету журналістики та регіональний координатор Фонду Ярослав Табінський. – За результатами відбору 10 студентів отримали сертифікати на оплату навчання у першому семестрі 2018-2019 навчального року. Серед студентів-журналістів: другокурсники – Артем Кухар, Христина Фроляк, Даніела Латковська, Єлизавета Парубцова, студенти третього курсу: Анна Лавор, Ірина Савош, Ольга Ярова та студенти четвертого курсу: Тетяна Кійовська, Ольга Криса, Ольга Юнко. 

Під час урочистого вручення сертифікатів в.о. декана факультету журналістики професор Іван Крупський привітав студентів із новими здобутками: «Щиро вітаю усіх з цим досягненням. Нехай ця стипендія  допоможе Вам ще більше поглибити свої знання та вміння у журналістиці. Бажаю не зупинятися й надалі посилено працювати, аби досягти омріяної мети».

Десятеро стипендіатів приємно вражені, що їхні старання і наполегливість у навчанні винагороджені не лише оцінками «відмінно» у заліковій книжці.

Можливість отримати стипендію на оплату навчання неабияк надихнула мене, – ділиться  враженнями студентка  IV курсу Тетяна Кійовська. – Адже це підтверджує, що зусилля під час навчання не були марними. Така нагода спонукає ще більше працювати та самовдосконалюватися, щоб в майбутньому досягнути поставлених цілей.

Факультет журналістики висловлює вдячність Президентові Фонду імені Катерини Ковшевич докторові Христині Дурбак за підтримку та нові можливості для студентів-журналістів Львівського національного університету імені Івана Франка.

                                                                                       Ольга Криса
Фото Мар’яна Павлика