Завершився “аукціон побачень” від Студентської ради факультету: зібрані кошти передадуть в Домівку врятованих тварин

25.11.2022 | 12:09

Студентська рада факультету журналістики успішно завершила традиційний третій благодійний аукціон побачень: цього разу збирали кошти на Домівку врятованих тварин.

Упродовж цілого жовтня студенти та викладачі факультету виставляли зустріч із собою та розмови на будь-які теми як лот на благодійному аукціоні на сторінці – спецпроєкті Студради «Для доброї справи».

Поговорити про тварин, музику, фільми, сходити на піцу або згадати історії з гуртожитку – усе це пропонували учасники аукціону, у результаті якого вдалося зібрати 4185 гривень на Домівку.

Викладачка факультету журналістики Наталія Войтович розповідає: «Я дуже вдячна студентам, які відгукнулись на мою пропозицію допомогти Домівці врятованих тварин», і запропонували таку чудову ініціативу як збір коштів на аукціоні побачень».

Пані Наталія Войтович наголошує на важливості допомоги в теперішній час, зазначає: саме те, що ми гуртуємось, – неабияка ознака того, що нас, українців, не перемогти.

«Тварини, які зараз перебувають у Домівці врятованих тварин, прибули з різних міст України, які були в окупації. Вони пережили стрес, їм страшно, вони потребують допомоги й захисту», – каже викладачка і вкотре дякує усім, хто долучився до ініціативи, і закликає охочих приділяти увагу чотирилапим і навіть узяти собі нового друга додому.